Onsdag
Hejsan! 
Har du en bra dag? Här har det gått upp & ner! Stressig morgon med barn som inte lyssnar och retar gallfeber på sina bröder! Till att i nästa sekund bara leka och vara hur go som helst! Iväg till frita & förskolan efter en hel morgon hemma! Det är lite lyxigt att få äta frukost med hela familjen såhär mitt i veckan men det blir alltid mer stress då tyvärr! 

Alvin valde att cykla idag, han är såå glad över att äntligen få cykla igen! Lämnade honom & Kevin i skolan och vidare till förskolan för att lämna Vilde. Gick jättebra att lämna honom idag! 

Har nu jobbat & njuter av lite rast men mår inget vidare.. Fryser & har ont i skallen! Blir att leta upp en tablett & sen dricka mycket vatten! Är många timmar kvar innan jag får gå hem! 😉 ikväll ska frugan hämta mig så ska vi spela bingo. 

På tal om nått annat, igår se Kevin till läkaren för uppföljning om hans mediciner. Det gick kanon så han ska fortsätta med dem! 😃👍
Jag var utvecklingssamtal om vilde, det gick oxå väldigt bra. Han var väldigt mån om sina vänner, bra motorik & språket kommer för fullt nu! 😃 så stolt! 

Kram kram