Lite sen senast
   
I torsdags åkte vi till Flygvapenmuseet i Linköping, där tittade vi på flygplan och Kevin gillade verkligen det! Han fick även några leksaksflygplan med sig hem.
Sen åkte vi till Gamla Linköping där vi tog oss en fika, och köpte lite godis. Vi gick omkring där och tittade på alla sakerna och så såg vi några getter.
   
I fredags bar det iväg till Vimmerby till Astrid Lindgrens värld,på vägen ner var Kevin jättearg nästan hela tiden och vi fick stanna en 4 gånger för att han skulle kissa. Men till slut kom vi fram och när vi packade ut ur bilen så klantiga lilla jag klämde lillfingret i bildörren, jisses vad ont det gör!
Vi lekte massor där och Kevin tyckte att det var så roligt att gå in i husen och så såg vi två föreställningar en med pippi och en med Emil, och jag som inte trodde att kevin inte kunde sitta still hade fel för han älskade verkligen båda föreställningarna. =)
Sen stannade vi till i presentaffären på väg mot utgången och där fick båda Kevin och Alvin en varsin grej. Kevin valde ett pippi pussel som man satte på kylskåpet och Alvin fick Herr Nilsson.
 
I lördags var vi hemma hos mamma och pappa där åt vi tårta som var sååå god och så grillade vi. Vi åkte även en sväng med Oldsen. Sen åkte vi hem och tog det lungt framför tvn.
Idag har vi haft tvättstugan för vår tvättmaskin vill inte fungera riktigt.. sen har jag och Kevin bakat pizzabullar.