Dagstripp
Igår satt vi lääänge i soffan och bara myste framför en film innan dagen tog fart. Vi åkte till Himpa loppisen en sväng där jag fick tag i ett helt nytt UNO för 10 spänn, det var helt ouppackat. Tycker jag är ett kap med tanke på att de ligger runt 110-130 spänn annars. Handlade lite kort av Linda oxå. =)

När vi satte oss i bilen igen stryde jag bilen mot motorvägen och följde vägen ända ner till Mjölby. Där hälsade vi på Alexandra med familj. =) Vi fikade, pratade en massa, gick ner till "stan" en sväng och där shoppade jag loss på rean, fick 2 tröjor, 3 par kalsonger och en stooor väska med mig hem. =) Vi fortsatte vår promenad upp till Tunet igen och när man väl är där så saknar man tillbaka till där vi bodde. Men jag vet att vi har det bra i Norrpan och jag trivs här hemma oxå. Får se vart vi hamnar i framtiden helt enkelt.

Vi käkade Tacos och det var supergott. =) Kevin åt tre stycken, tror nog inte jag har sett honom äta så mycket tacos någonsin! Alvin åt oxå bra och det känns så skönt när de gör det. (Det är väldigt sällan som bägge barnen äter bra)

Jag fick även träffa en "gammal" vän som jag umgicks med när vi bodde på Tunet nämligen Lo. Hon ska ha bebis i höst och det kom en liten ytte pytte längtan efter en bebis.. men även med det så får man helt enkelt se vad som händer i framtiden, det kanske blir en liten sladdis helt enkelt. ;-)
Vill inte skynda fram bara för att jag känner ett behov eller har lust liksom.

Väl hemma igen somnade barnen, eller de sov hela vägen hem och sen gick de upp för trapporna och somnade direkt i sina sängar igen. Jag och älsklingen gläppte lite på tvn och pratade lite. Vi somnade klockan tio, då var jag helt slut!!

Vaknade tjugo över sju imorse av att fåglarna kvittrade och att det var för ljust inne. Hade glömt att dra ner rullgardinen!! Snacka om att man är en rejäl vanemänniska. Heheh låg och myste med trollen en stund och sedan gick jag upp för att se om tvättstugan var ledig o jajemen det var den, ända fram till 18 ikväll så nu tvättas det hos oss! =) Tycker det ska bli skönt att tvätta upp allt nu när älsklingen ändå är o jobbar så har vi en lugn dag tillsammans imorrn istället. =)

Vädret verkar vara vackert idag så jag ska försöka ta mig till lotten en sväng, ska ta ett krafttag o rensa lite.. växer en massa meterlångt skit på nästan hela lotten och på vissa ställen vill jag inte ha det där helt enkelt!

Ikväll ska jag o Frida på resturang, får se vart vi hamnar men vart vi än hamnar så är jag helt säker på att vi kommer ha det skitroligt ihop. Puss puss på er mina läsare! =)
farmor

kram på dej

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress