2012
Nu lider detta år mot sitt slut, jag tänkte att jag skulle summera detta år lite kortfattat. Vintern var rätt bra med mycket lek med barnen, jobbade och stod i. Var grymt trött pga början av graviditet. Våren var det värr med, fruktansvärd foglossning med kryckor och vattengympa. Hade en trög läkare som tyckte jag kunde jobba med foglossning så jag kämpade på med mitt jobb. Javisst ja vi flyttade oxå till vår lägenhet som jag älskar! =) 
 
Sommaren var jag ledig, vi var på lotten, bytte bil, mycket grillat, plockade blåbär och svamp. Firade många födelsedagar och till slut den 29 augusti föddes vår tredje lilla prins! =) 10 dagar över och med en igångsättning tog det 2 timmar allt som allt. =) 
Hösten har jag mått jättebra, har njutit av min familj och vi har lärt känna vår bebis. Kevin & Alvin tyckte det var lite jobbigt att få en bror men det har oxå börjat sjunka in. December har varit ett fantastisk månad, vi har haft dop, jul, gått på julbord flera gånger och jag & älsklingen firade 10 år ihop nu den 28! =) 
 
Idag ska vi fira detta nyår med mamma och pappa, blir god mat och trevligt sällskap! Nu blickar vi frammåt och tänker på 2013, det året ska jag tillbringa så mycket som möjligt med mina 3 prinsar! 
 
Gott Nytt år!!!!!
 
 
 
 
Svärmor

Gott Nytt bloggår. Hoppas du fortsätter att berätta lite vad som händer i ert liv. Jättekul att läsa. Mycket har ju hänt i släkten under 2012 och det blir nog mycket som händer under 2013 också. Vi möter 2013 med ett leende när ger vi oss ut i det okända (2013).
Kram och God Fortsättning

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress