Min helg
Helgen har gått i rasande fart i vanlig ordning. Igår var jag & grabbarna hos Helena, Leo och Mattias. Där fikade vi och barnen busade massor. =) Efter en låång stund åkte vi vidare till Lena som fyllde år igår, grattis än en gång!! =)
Väl hemma gjordes det skinkröra, bakpotatis och så åt vi samtidigt som vi såg gladiatorerna. =)

Dagen idag har inte varit så bra, fick reda på en sak som gjorde mig väldigt ledsen men Lena & Gisela kom förbi och efter en stund åkte jag, grabbarna och Gisela till Ikea! Där handlades det glas, hade 3 stycken glas kvar om man inte räknar barnen plastglas... men nu köpte jag 16 stycken lila! =) Handlade även lite förvaringsburkar till mjöl, socker. Och när man är på ikea så köper man alltid värmeljus så nu har jag 200 stycken!! =)

Väl hemma i Norrpan igen så åkte vi till pizzahat och käkade, var länge sen vi var där men det var väldans gott! =)
Nu tänker ni säkert att varför handlar hon när hon ändå rensar och ska flytta, men vissa saker kan man inte vänta med!!! Hämtade även ut tårtoblater till Alvins tårtor idag..

väl hemma diskade jag medan barnen badade och sen såg vi bompa, nu ska barnen sova. Jag och älsklingen har lagat lite mat nu ikväll, vi ska ha lite mys nu ikväll eftersom han har jobbat hela helgen. =)
Ska även visa er vad jag fick utav Lena igår, nämligen dessa ljus!! Det tyckte jag var jättegulligt utav henne och de packades ner direkt för de ska upp i nya lyan!! Längtar som fasiken tills vi flyttar, börja om på nytt i en superfin lägenhet som jag har massa planer om! =)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress