Fredag
Hej min vän! Är allt bra? Här är det bara bra förutom att älsklingen är lite förkyld, min stackare! ❤️ 
Äntligen är det fredag, så jädrans skönt!! Ska till Karin ikväll på middag så det ska bli riktigt mysigt! Jaana kom förbi med sin lilla bebis idag på jobbet, det drog till i "bebistarmen" men nä blir inga fler barn här inte! Lånar andras. 😉 

Har en riktigt bra dag på jobbet, roligt att må bra och känna sig glad utan en massa stress! 😃 

I helgen är vi fullbokade som vanligt, ska julpynta imorgon, sen skjutsa Kevin på kalas, och på kvällen ska vi till ett par Goa vänner!! Söndag ska barnen ha scoutavslutning, men är klockan sex så får se om vi alla går eller om någon är hemma med vilde. 

Denna vecka bara flög fram igen, är typ klar med julklapparna så det är väldigt skönt, sen har jag varit hos Frida två kvällar i rad. 😃

Nej snart dags att börja jobba igen, tycker det är sjukt tyst på bloggen så kommentera gärna!! 

Kram kram ❤️ bjuder på en gamal bild! 


Svärmor

Jag saknade er idag på julmarknaden men jag visste att ni inte kunde komma.Att vara småbarnsförälder innebär att helgerna alltid är uppbokade av något/några barns aktiviteter.
Har börjat julpynta. Alla gardiner som skulle upp är uppe och vi har tagit in 6 kartonger med tomtar. Finns väl 12 kvar på vinden :) Hoppas ni har haft det kul hos era vänner och hälsa till R att han ska krya på sej. Kram. Jag kommer på måndag fm.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress