Kärret & inskolning
Det var nu ett tag sen jag skrev här igen men nu ska ni få läsa om förra helgen & inskolningen på vilde! 

Förra fredagen åkte jag och barnen upp till kärret för att vara barnvakt åt mina brorsbarn, jag hann bara komma upp dit så kom barnen, jag fixade tacos och tände pannan! Vi myste en hel del och sen var det dags att sova, det gick bra att lägga de flesta barnen men vilde ville inte riktigt somna, han somnade tillslut och Wilma somnade hos mig i soffan! :-) 

Lördagen hade det kommit snö, och vi vaknade redan vid 05,10 så vi var ute och lekte från halv nio till typ halv elva! Barnen lekte så bra ute! Jag passade på att fixa pannan. :-) jag fixade lunch sen lekte barnen, vi åt middag och när klockan var nio sov alla barnen. :-) jag somnade då oxå, inte van att vakna så tidigt! ;-) 

Söndagen kom och de minsta vaknade kl sex, snön vräkte ner men vi gick ändå ut och lekte i ca 2 timmar! Jag skottade lite snö och barnen lekte så bra! Fixade lunch och sen åkte mina brorsbarn hem,brorsan  kom hem och vi tog en kaffe innan jag åkte hemmåt i snöovädret. :-) 
Måndagen kom och det innebar inskolning av Vilde, med tunga steg gick vi dit... Men det gick bra! Han släppte inte riktig mig så det var skönt att jag skulle jobba resten av veckan och älsklingen skötte inskolningen. Han blir ledsen när han blir lämnad men det går över väldigt fort! Han leker väldigt bra där och de säger att det går bra för honom! :-) han vill inte släppa mig när jag kommit hem från jobbet och han somnar väldigt fort på kvällarna! :-) 

Idag har vi varit och handlat och sen var vi hos Robban & Katja på en fika, nu sover vilde för natten, barnen ser på tv och jag & älsklingen sitter och ser en film. 

Kram kram 
Agnetha

hurra hurra för snälla barn :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress