Julen har nu varit, ska berätta lite...
   
Julafton började med att Kevin vaknade sprang in i vardagsrummet för att titta om tomten hade varit här och lämnat julklappar och ätit upp pepparkakan och druckit upp mjölken som han hade ställt fram och ja, tomten hade varit här med julklappar!! Han kom springandes in till oss och skrek att jultomten hade varit här. =)
Vi gick upp och började öppna julklapparna, barnen vart jätteglada för sina julklappar och även vi vuxna med.
    
Sedan bar det iväg till mina föräladrar, Patrick, Lisa, syrran och hennes familj var därxå så himla skoj!
Vi åt först julgröt och sen såg vi på Kalle Anka, sen efter det åt vi igen men denna gång så blev det en himla massa god julmat.
Sen kom tomten utanför fönstret, han vinkade åt Kevin och sen gick iväg.. då öppnade vi julklapparna och ännu en gång så blev de sååå glada. =)
Julnatten så kräktes Kevin, så det blev att vi fick vara hemma på juldagen.. Kevin hade feber och mådde inte bra men han kräkts ingen mera gång.
Annandagen så mådde han mycket bättre, febern var borta och han åt så vi åkte då till farmor och farfar där åt vi en massa gott igen och där hade tomten redan varit, så då fick barnen och vi oxå paket. Himla skoj med paket ju!! Haha =)
Barnen fick bland annat... kevin: spindelmannenkläder, ficklampa, godis, radiostyrda bilar, cd bok, pysselböcker och spel.
Alvin: Spindelmannenkläder, Pingu, stampe, en giraff, en anka, böcker, lära gå vagn.
       
Babysim och Lucia
  
Idag har det varit fullt upp först åkte hela familjen för att vara med Alvin på hans sista babysim. =)
sen var det att åka hem äta mat och greja lite, Agge kom hit oxå. Det bar sedan iväg till förskolan, där var det lucia och Kevin var pepparkaksgubbe. Han sjöng så fint och mest av alla! =)
På vägen hem så fick Kevin happy meal av farmor och då ble han jätteglad.
En perfekt dag.
Julmarknad och barnfrikväll.
 
Igår var vi på julmarknad i rejmyre inte mycket att ha men vi var iallafall där och det var mysigt. Sen åkte vi hem till mamma och pappa där fick vi fika, med saffransmunkar, chokladmunkar och vanilga munkar. MUMS!!! =)
Sen åkte jag och pappa till stan och fixade julklapp till mamma. På vägen hem så beställde vi pizza.
Sen bar det iväg till Tjällmo till barnens farmor och farfar, barnen skulle sova där och det hade gått jättebra!
Vi tog deras bil in och det var skönt att köra en automat och med farthållare, vi åkte till Maxi och handlade lite mat och sen hem o lagade den, sen bar det iväg till stan, vi såg på Jonas Gardell himla skoj!! =)
Imorse kom barnen hem eller rättare sagt vid tolv kom de, vi fikade och hade det trevligt. Det roligaste var att Alvin har börjat gå. Han går massor nu!! Duktiga pojken. =)