Lite sen sist

Oj nu var det länge sen jag skrev igen, blir liksom att jag glömmer bort att uppdatera här! Vad har hänt sen sist då? Vi var på Kolmården under halloween, riktigt mysigt men väldigt kallt! Jag fick min present av älsklingen, nämligen en tatuering! Nu är alla mina barn inpräntade i huden på mig och jag är så nöjd. ❤️
Har börjat baka inför julen, redan första advent på söndag.. vad fort det går! Vi har satt upp i varenda fönster och genast blev det mysigt, älskar julen och det underbara ljuset som blir, är så mysigt.
Har även hunnit med att åka iväg på kryssning med underbaraste brudarna. Var en rockabilly kryssning och var sjukt roligt!
Var på bingo igår och då vann jag en lykta, så himla fin!
Kram kram


Bingo & vinterkläder

Igår var det dags för bingo igen, Alvin har frågat så många gånger och äntligen fick han följa med! Vad gjorde ungen då? Jo han vann fredagsmyset! 😂 jag fick snällt vara utan vinster men vad gör det när han går och vinner liksom?! Är så glad över att han vann! 😃

Idag har vi varit runt i en massa olika affärer, vi letade efter vinterkläder åt Alvin, tillslut hittade vi både termobyxor och jacka. Så nu är han i stort sätt redo inför en vinter, hoppas det inte bara blir blask bara!
Mamma kom hit på en fika, alltid lika trevligt och nu är hon och älsklingen iväg en sväng.
Jag funderar på att baka lite, lutar mot att åka till Kolmården en sväng imorgon men får se, ska iväg imorgon kväll så har fixat barnvakt! Ska äntligen få min present utav älsklingen. 😃

Kram kram


Regnig tisdag

Igår tror jag det regnade hela långa dagen, var riktigt ruskigt väder!
Jag jobbade först sedan hämtade jag hem lilleman från förskolan, vi hoppade i vattenpölar, han sprang i lövhögar och vi hade det allmänt bra på vägen hem. 😃

Väl hemma så gjorde jag en rensning av min garderob, jisses vad kläder man samlar på sig! Men två stora Ullared påsar blev det med kläder och en påse som skall kastas.
Fixade med tvätten och sedan åt vi, efter maten drog jag till Frida en sväng. Vi drack kaffe och snackade en massa skit, alltid lika trevligt!
En bra men blöt tisdag med andra ord!


Helgen

Denna helg som var har varit händelserik, lämnade barnen hos mina föräldrar i lördags på förmiddagen för att sedan åka till Örebro.
Väl där så checkade vi in oss på loppet Run fot your lives, sedan mötte vi upp Magnus och Anna på deras hotell.
Stod i valet och kvalet om jag skulle springa eller heja på pga min förkylning men kände att jag ville ändå prova.
Kom iväg vid starten, gick jättebra först men sen kom första stoppet med zombies, alltså detta var ett lopp som man skulle springa 6,5 km och bli jagade av zombies! Gick bra genom första stoppet men sen kom bron.. springa under en bro där det hade varit bilkrascher och där stod hur många zombies som helst! Jag blev fast, helt själv och fick panik! Skrek på älsklingen om hjälp, han sprang in igen och vi kom ut därifrån men sen var det genom en park på en gång och där var det fler.. efter parken kände jag att detta klarar inte jag så då hoppade jag av loppet. Tog mig till slottet och hejade på de andra. Jag känner mig ändå inte som en förlorare utan en vinnare då jag verkligen försökte!

Sedan blev det dusch, vi gick ut och åt tillsammans och sen gick vi på festen ihop innan vi åkte hemmåt.


RSS 2.0