Familjedag

Igår satt jag många timmar med uppsatsen,skickade in den igen till läraren för bedömning så detta relaterades till att jag var helt ledig idag och då passade en familjedag perfekt! Vi gick upp nio, åt frukost,såg på tv och bara slappade. Sedan kom Alvin på ideen att åka till Tropicariet, vilket vi alla tyckte lät bra. Vi packade in oss i bilen och åkte dit, inte mycket folk alls och vi gick i lugn o ro,barnen älskar att vara där. Dock är Alvin väldigt rädd för pappegojorna så han höll för öronen måååånga gånger! Vi gick två vändor och innan vi gick så klappade vi rockorna, fasiken de kändes som disktrasor!

Åkte sedan till Mc Donalds för en lunch, barnen var överlyckliga och det var mängder av folk men de blev inte berörda över det. Mina barn brukar inte vilja sitta stilla när vi äter där men denna gång satt de som tända ljus och åt. Bägge barnen åt en hel varsin happy meal, Alvin brukar inte ens röra sin hamburgare men idag åt han upp den, jag o älsklingen satt bara o gapade utav förvåning!!! =)

Handlade mat på maxi, därinhandlade jag taights till halva priset och barnen fick Blixten tofflor för 49 kr.=) Det tycker jag var fynd! Handalde mat och sedan åkte vi hem.  Väl hemma har barnen sett på film, jag har städat och tagit en fika med Linda. Vi har precis ätit kvällsmat och när filmen är slut ska barnen duschas och sedan sova.=)
Älskar familjedagar!!
Juldagen

Julafton övergick till juldagen och jag fick en välbehövlig sovmorgon. =) Sedan åt jag och älsklingen en långfrukost, barnen hade redan ätit så de lekte med sina nya leksaker.Älsklingen byggde även ihop barnens snowracer som de fick provsitta på, hehe. 
 Klockan kvart i ett åkte vi mot Laggartorp för att ha en trevlig dag/kväll med Robbans familj. =) Vi åt mycket gott och barnen fick paket, det var tre tomtenissar som delade ut paketen i år. Vi hade det mycket trevligt, vi hade det väldigt trevligt. =)
Vid sju åkte vi hemmåt, då fick barnen bygga ihop sitt nya lego som tomten hade varit med. Alvin fick ett star wars lego som han ät jättestolt över och Kevin fick lego oxå som han byggde ihop helt själv. =)
 Vi la oss sedan i soffan och tittade på Fångarna på fortet och sedan såg en film. Alvin somnade i min famn, och jag gick o la mig innan Kevin & Robban.

JULAFTON

Har haft en bra julafton med det som betyder mest för mig, nämligt min familj! =) Dock vaknade Kevin redan klockan ett inatt och tyckte vi skulle gå upp, men det vägrade jag så han fick somna om... han somnade klockan tre och då var jag klarvaken.. tror jag somnade vid fem, hade jätteont i halsen igen o hade nog feber. Barnen vaknade sedan halv åtta och då ringde jag 1177, fick en tid halv elva på vårdcentralen. Efter samtalet öppnade vi paketen som tomten hade varit med under natten! Gisses vad glada barnen blev. =)Jag fick en spikmatta av min familj, tack snälla! Blev en massa lek, bus, åt god frukost och sedan gjorde vi oss alla iordning.
 Åkte till vårdcentalen och fick vänta bra länge där... hade ännu en ordentlig halsinfektion så det blev pencillin i 10 dagar igen. Suck!!

Sedan bar det iväg mot simonstorp där mamma, pappa, Patrick, Lisa, Arvid och Wilma var! =) Vi åt julmat, pratade, såg Kalle Anka eller de såg det själv somnade jag som en gris... vaknade av tomten kom o tittade in genom fönstren och barnen sprang omkring och tyckte det var väldigt spännande. =) Tomten kom in gav oss alla paket och gick, vi blev väldigt nöjda alla och kvällen smög på. Snön började värka ner, vi packade ihop oss för en sista fika runt bordet, denna gång med ostkaka det hör julen till. =) Sedan packade vi in oss i bilen och rattade den hemmåt, vi mot Norrköping och bror mot Kumla. Tack för en bra julafton, kan inte fira jul utan er! Är inte vi samlade så är det banne mig ingen jul, i år fick vi fira den ihop och jag är väldigt glad över det. =)
Barnen fick en massa fina paket och just nu leker de för fullt, de älskar sina nya saker. =)