Fredag!

Äntligen fredag igen, denna vecka har det blivit mycket jobb och så har gubben jobbat EM så varit rätt tufft att dra hela lasset själv några dagar! Men är van och det för inget men känner hur trött jag är! 


Började nio idag så blev Mysfrukost med barnen innan jag skicka dem till skolan & gjorde iordning mig! Ett underhållande samtalsämne med minstingen när vi gick till förskolan oxå... fråga varför han gick på tå & fick svaret att jag vill inte gå på stenarna! 😂 är ju liksom grus överallt! 😂😂

Fredagsfikat på jobbet var smarrigt värre! Kände hur hela kroppen skrek efter socker så lyssna & fika, så ska ta en promenad ikväll! Gått ner denna vecka igen så känner mig på g nu men vissa dagar vill man inte vara med som idag och då tillåtet jag mig själv att känna så! 

Kram kram

Snart helg

Snart är det helg, samtidigt som det känns som om att veckan rusar fram så i samma stund känns det som om nån stannar upp tiden!


 Igår var jag på veckans "nöje", nämligen bingo! Vet att det är
Pensionärsvarning men är så roligt och skönt att bara få stänga av! Har inte vunnit på väldigt länge nu, men igår fick jag äntligen skrika Bingo!! Jag vann marängswiss, jag älskar det! Kommer nog aldrig bli för stor för det, så sjukt gott!! 
Men går på diet så jag tar bananerna & familjen får resten! 😊

Fick även en jättefin tavla av en vän, så jädrans fin! 😍 Tack snälla! 

Snart dags att gå & jobba och ikväll blir det att baka! Jag blir nöjd över att få baka utan att smaka, är glad att andra vill äta det jag bakar! 
Kram kram

Så länge sen
Nu var det sjukt länge sen jag bloggade och min kära mor har påmint mig så bäst att skriva lite här! =)
Vad har hänt sen sist då?? Lilleman fick influensan och blev riktigt dålig, låg på nästan 41 graders feber... men nu mår han bara bra igen. Mden han låg sjuk i en vecka och jag/vi tyckte så synd om honom.
 
Jag har tagit upp mitt hästintresse lite, red för ca 2 veckor sedan och gisses vad jag hade tappat på 14 år! Sjukt jobbigt och livrädd men samtidigt så roligt!
 
Denna vecka har vi en fullproppad vecka, idag var jag och klippte mig.. hade inte varit hos frisören sen augusti så känns riktigt lyxigt att bli lite ompysslad och det blev jättebra som vanligt.
Alvin har varit på ridningen, bångstyrig häst men jag älskar det ändå! Kevin har varit på sin gitarr, han är riktigt duktig och jag är så stolt över både honom och Alvin!
 
Jag har fallit av vägen som vanligt med kosten och kilona bara rasar uppår så jag började om i onsdags. Är sjukt besviken på mig själv när jag en gång hade gått ner 30 kilo och sen bara struntat i det.. jag har 13 kilo nu att kämpa för att ha lyckats gå ner 30 kilon igen men jag kämpar på och planerar allt in i den minsta detalj. Jag ska inte falla av vägen denna gång, jag ska gå i mål med huvudet högt och vara stolt över mig själv, jag har lyckats en gång och misslyckats nu ska jag inte misslyckas, jag mår bättre med bra mat och motion så jag ska banne mig vara stolt över mig själv! Jag har varit en person som inspirerat andra med min viktminskning, vill vara det igen! Så nu kömpar jag och det får ta den tid det tar, denna vecka blir bara motion på jobbet då det är så fullt upp men nästa vecka ska motionsbandet upp igen och då jäklar ska jag träna så jag mår bra i kroppen! Detta tog jag med mig idag till jobbet, det är matlåda, grönsaker och mellanmål för hela veckan!
Jag har även haft besök av min kära vän från Luleå, så skönt att hon är hemma och prata om allt möjligt. En kväll hade hon ont i magen (hon är gravid) så jag körde upp henne till sjukan och satt där med henne och hennes mor några timmar, orolig som jag var så lämnade jag henne inte utan satt kvar där hela tiden. Det slutade med att vi fick se lilla bebisen och hen mådde alldeles utmärkt! =) Mitt hjärta smälte!!!!
 
Nä det var allt för mig denna gång, vet inte riktigt vad jag ska skriva mera... ha det bra tills nästa gång jag skriver här.
 
Kram kram