Promenad

Har blivit många promenader på sista tiden, är skönt att rensa huvudet lite! Fick tipset, ut & gå! Löd det och det hjälper faktiskt lite. 

Denna tur jag i måndags med min vän Elin. 

Ska fortsätta gå, att gå ät ju bra till mycket och just nu är det den bästa medicin jag har! 

Kram kram

Pumpor

Igår gjorde barnen pumpor med älsklingen! De ritade, gröpte ur och älsklingen skar! Såhär blev dem. 😃 

Först Kevins, sen Alvin och längst bort Vildes! 

Rast

Sitter på jobbet & har rast. Så skönt att vara tillbaka på jobbet igen! Två veckor med sjukdom är fasiken inte roligt!! 
Igår jobba jag till 17, hämtade Vilde och sen var hemma till halv sex. Kevin hade varit snäll och hämtat Alvin. 😃 när jag kom hem så hade Frida kommit så hon satt och läste läxor med barnen! En ängel, min ängel! Så jag kunde laga mat både till igår & till idag. 

Var helt slut så somna innan nio igår, jag orkade helt enkelt inte och idag lär jag oxå stupa i säng! Alvin ska rida, Kevin gitarr & vilde ska till mormor. Vad skulle jag göra utan er som ställer upp & hjälper mig? Jag älskar er!!! 

Kram kram

Sjuk, renovering & äppelpaj

Så kan jag nog summera mina två veckor som varit! Nä kanske inte riktigt... Blev sjuk som bara den för 2 veckor sen, var hemma hela veckan.. Mådde skapligt under helgen & även mån tis denna vecka.. Fick läkartid för mina bihålor & öron som värkte och det avslutades med sjukskrivning veckan ut!  Nu mår jag bara bra men fy vilken pers det var! 😔 

Denna helg har vi renoverat vårt sovrum, blev riktigt nöjda oxh vi velar nu mellan att ha fondvägg eller inte så vi "bor" in oss ett tag så får vi se! 😃 vi var ett riktigt bra team jag & älsklingenoch  framför allt så hade vi roligt! ❤️ 

Idag har hi fixat lite i rummet, tagit en fika hos mina föräldrar. Jag gjorde en äppelpaj & tog med ut till dem! 😃 mums var det! 
Nu ikväll har jag varit & fikat med Kattis, behövde det gumman! ❤️ 

Snart ska jag & älsklingen fira med räkmacka då vårt sovrum är klart! 
Imorgon vankas det jobb, ska bli så skönt att börja jobba igen! 

Kram kram

RSS 2.0