Underbar söndag
Skrev ju till er imorse om saknaden efter min älskling, den har hållt i sig hela dagen men nu är han hemma igen! ❤️ 
Vi har istället varit iväg & veckohandlat, gjort nota och sen har vi även handlat blommor. Handlade Ljung och prydnadspumpor. Åkte ut till simonstorp, till min älskade farbror. Usch lika jobbigt varje gång man är där, men barnen vill dit så klart man åker dit då. Satte Ljung & en prydnadspumpa, mamma & pappa var oxå med. Såg inte alltför vackert ut där så hade jag haft en spade så hade jag grävt ner ljungen och gjort iordning fint istället. Jag vill ha nån som gör fint på min grav sen när jag väl går bort. Men men lite fint vart det iallafall! 

Tog en fika hos mina förändrar och sen åkte vi hem. Gjorde en god kaka, nämligen inbakad chokladkaka! Mums säger jag bara! 😋 sen dammsög, tvätta & plantera Ljung på balkongen. Lagat mat och idag blev det potatisbullar till barnen & blodpudding för mig och älsklingen! 

Tack för idag, underbart väder & trevligt sällskap! 
Kram kramSöndagmorgon
Ligger här i en tom säng, saknar min älskling massor just denna morgon! Han är på jobbet så vi ses ikväll igen, en till lång dag att vara med barnen (nått jag älskar) men frågan är vad vi ska hitta på? Skogen? Fika hos nån? Hm, nått hittar vi väll på! 😃 
Men det var inte det jag ville blogga om, jag saknar min älskling denna morgon, hans famn att krypa in i, hans andetag mot min nacke, hans underbara värme som värmer upp min frusna kropp. Han är mannen med det stora H! Han är min, jag älskar honom nått så in i Norden mycket! Min bästa vän, min älskade man! Är så glad att få vara din hustru. ❤️ jag älskar dig! Underbara dag
Styrde bilen mot Fjugesta imorse efter en lång frukost med barnen. Väl framme så tog jag & bror en kaffe sen har vi varit ute i stort sätt hela dagen. Vi gick en sväng i skogen, hittade svamp och gullungen till Wilma tjata om att hon ville ha kantarellpaj! 😂😂 vet inte om hon fick det utav min bror sen men jag plockade lite svamp åt henne iallafall! Var skönt i skogen & de tre minsta barnen åt massor med blåbär, de var sådär härligt blåa om både mun & tunga! ❤️ 
Vi åt pizza & sen fortsatte barnen att leka ute, jag & bror pratade en hel del om kost & träning. Tack vare honom så känner jag mig mer inspirerad än på länge! Ska försöka ge mig ut i spåret igen och jag SKA klara att springa hela snart! Ska även cykla & fortsätta med plankan. Inom en månad ska jag klara av plankan 5 min, är ni med?! 
Kosten ska jag oxå ta tag i, ska banne mig ner de sista 10 kg nu och gärna till jul. Då har jag ett normalt BMI & förhoppningsvis bättre kondition. Kanske stora krav på mig själv men måste ha nått att sträva efter. 

Bilfärden hem gick bra & nu har vi myst till filmen Home. Blödig som jag är så tjuter jag till varenda film! 😂😂 

Såg förresten en räv idag nästan uppe hos brorsan & sen har jag sett en massa grodor! Förra helgen när vi plocka svamp i tjällmo såg vi 3 stycken älgar på Gärdet, det är inte vanligt att man ser sånt längre! Bjuder på en bild från förra helgen då mobilen fick ligga i väskan i dag! 

Kram kram