Busfabriken och kalas
Idag har det varit en fartfylld dag och jag är helt slut!! Dagen började med lite bompa och sitta vid datorn sen så fick vi fart och halv elva började jag skrapa rutorna på bilen för att åka till Busfabriken. Frida och hennes systers två döttrar var med och tog hand om mina barn, de var superduktiga!! Jag lekte oxå lite och sen när vi skulle åka hem så fanns inte Kevins nya fina tröja som han fick i julklapp kvar.. någon tyckte väll att den var fin och tog med sig den hem. Faaan vad arg jag var!!!! Men ringde till en supersnäll mamma som genast sa att han skulle ha en ny likadan (var liksom hans favorittröja) så iväg till Maxi och där låg det en enda kvar på hyllan, men det var rätt storlek!!! Gissa om Kevin blev glad igen. =) Sen köpte jag strumpbyxor och sen åkte vi hemmåt.

Väl hemma så packade vi Kevins väska och så åkte vi till Rejmyre för att fira Niclas som fyller år idag. Fick god mat och tårta och så pratade vi en hel del. Hade det superskoj, men aajjjj mitt huvud... hehe ni som vet fattar vad jag menar!! =) Sen sa vi hej då till Kevin som ska sova hos Tove inatt och åkte hemmåt. Nu sover Alvin i vår säng, det bestämde han redan imorse och eftersom det är bara han hemma så får han det. Själv är jag så himla trött och ska oxå snart gå och sova. Tack för en underbar dag!!

Imorrn bär det av till Laggartorp för att fira nyåret, vad ska ni andra göra??
kram från mig.
Tisdag
Idag var fm lugn och skön, älskligen arbetade så jag och barnen myste hela förmiddagen för att sedan laga lunch och baka bullar. =) När bullarna var klara så gick vi till Eneby för att titta på en lägenhet. Den var fin och fräsch men det var på femte våningen och det fick bara plats 3 personer i hissen så därför valde vi att säga nej. Vi känner att springa fem trappor varenda gång vi har storhandlat eller nått annat det klarar vi oss utan. Så vi håller alla tummar och tår för att vi hittar en lägenhet som vi verkligen gillar som ligger i Eneby. Det är så svårt att släppa denna lägenhet som vi verkligen älskar men vi måste tänka på vår son som ska gå i skolan i Eneby och därför måste vi flytta, sen vill jag att mina barn ska ha de grönområden som det finns där.

Nu ikväll har Frida, Gisela och hennes kille, Agge, Conny, Simon och sheri varit här och hälsat på. Alltid lika trevligt. =) Imorrn ska vi till Busfabriken och sen ska vi till Rejmyre, Kevin ska sova där. Han har tjatat hela dagen om att han vill åka till Tove för där ska han sova. Hihi Måste även hinna med en sväng till Maxi imorrn o köpa strumpbyxor till nyåret. Hihi Nej, ska sova nu. kram från mig.
Juldagen

Jaha, då var det redan juldagen eller denna dag är ju också snart slut. =( Julen bara springer förbi känns det som. Juldagen spenderas alltid hemma hos Agge och Conny, likaså detta år. =) En massa folk som är trevliga, god mat och paket. Barnen får verkligen inte nog av paket!! Hihi Jag fick nya handdukar så det kändes jättebra eftersom jag ville ha det. Hihi Tycker det är så tråkigt att köpa det så då hade svärmor snappat upp att jag nämt det. Hihi Tackar tackar. Barnen blev supernöjda och älsklingen med över sina paket.
Vägen hem var dock inte rolig, det snöar ju inte lite och bilar som kör som idioter... men hem kom vi, legandes i 50 hela vägen hem och det tog nog 1 timme. Men huvudsaken är att vi tog oss hem. =)