Onsdag
Humöret är inte på topp, vill bara lägga mig i sängen och gråta... kan inte skriva här då jag anser att alla har inte rätt till vad det handlar om... men mina känslor är rejält ur balans just nu, känns allmänt hopplöst och jag tror att största boven är att jag har slutat med sockret och då mår jag inte så bra. Men jag ger mig inte, jag kör viktväktarna stenhårt och försöker hålla humöret uppe.

Jag vet innerst inne att det kommer bli bra, men det känns inte så nu.. vill bara få svar men vågar samtidigt inte ta upp frågan. Ni läsare kommer inte fatta mycket av mitt inlägg idag känner jag men som sagt när inte ens personen som har rätt att veta mina tankar så får ni oxå vänta.

Jobbar till nio ikväll och börjar halv sju imorrn, vill bara sova... känner mig utmattad och bara ledsen.

nej, orkar inte skriva mera nu....
Skön helg med en massa bus
Japp det har vi, igår gick dagen i ett men roligt som fasiken hade vi. =) Älsklingen jobbar 12 timmars denna helg, sedan är han arbetslös.... men vi hoppas på det bästa. Jag och grabbarna fixade lite här hemma igår och sedan åkte vi till Busfabriken där Kevin skulle på kalas. Själv lekte jag och Alvin, Frida och Alexandra var oxå med. =) Jag såg inte så mycket av Alvin, han sprang hej vilt överallt!!  Försökte se vart han tog vägen men ibland var det omöjligt, då gick man och letade och letade och helt plötsligt stod han bakom mig! Busunge!! Kevin hade det jätteroligt på kalaset, han var genomsvett.. heheh tror att man har lekt rätt bra då. ;-)
Efter Busfabriken åkte vi och tankade och sedan åkte till Hanna & Rasmus på nästa kalas. Denna gång var det dags för Wincent att fylla 3 år. =) Kevin badade och lekte som bara den, medan Alvin var lite seg. Han började hosta på vägen ut till dem och sedan somnade han i bilen. Tillslut började han oxå att leka.
Vi åkte sedan för att titta på bilarna på kungsgatan. =) Hittade några fina som jag skulle kunna tänka mig, men är inne på en muskelbil än en glidarbil. Nackdelen är väll att jag inte skulle ha nått kort längre om jag skaffade mig en muskelbil. ;-) Vi stod och tittade tills det var slut sen åkte vi hem och sov, somnade rätt fort men har vaknat flera gånger inatt att både jag och Alvin har hostat.
Imorse hostade Alvin massor, vi skulle igentligen ha följt med ett par vänner till tropicariet men vi stannar hemma idag. Jag håller på och tvättar och tar det bara lungt. Har en frossar helg oxå, heheh imorrn börjas det med viktväktarna och denna gång ska det gå. Jag tänker mera på min kropp nu hur den ska hålla liksom... kan inte säga allt här men jag har en hel del tankar som jag inte vill dela med mig av just nu men att gå ner i vikt det ska jag bara, så ni får gärna peppa mig en massa!!
Första dagen i första klass
Igår började vår älskade förstfödde son skolan på riktigt! Han var rejält nervös och försökte dra ut på tiden så han skulle slippa gå till skolan. Men när han väl var där så hade det gått jättebra, när jag kom hem mötte jag en superglad unge som berättade om skoldagen och visade mig alla viktiga papper som han hade fått. =) Älskade unge vad tiden går fort! Snart kommer vi sitta och läsa läxor och han får lära sig att både läsa,räkna och skriva ordentligt. =) Älskar dig min pojke!
Detta kort är tagen när han gick förskoleklassen, på torsdag är det dags att ta nya kort i skolan och jag längtar redan för att få se hur de blev. =)