Snart dags att gå
Sitter av den lilla tid jag har innan det är dags att gå till jobbet. Var ju nyss där känns det som! Jobbade 8.30-19 igår så jag är rätt mör nu! 

Helgen var superbra! I lördag var vi och firade lilla pappa, ett måste för mig! ❤️ Sedan var även min bror & hans barn där så barnen lekte och styrde. Fick prata med brorsan och det är alltid lika trevligt likaså mamma. Älskar er som bara den alla 3 (plus barn)! ❤️❤️❤️ 

På kvällen hände en otäck grej, en påverkas man kom hit och försökte ta sig in men jag mota ut honom, faan själv med 3 barn inte faan ska han in i mitt hem!!!!! Polis stod utanför så de grep honom för misshandel av nån polare. Skönt att han är borta! 

Söndagen var vi ute hos mamma & pappa igen för jag hade glömt en grej. Sen lämna jag Alvin på scouterna, handlade, hem med allt & sen var jag med Alvin en stund. 

På kvällen åt vi tacos & myste! 

Nä dags att gå & jobba... Men här fick ni en resumé över vår helg. En lugn (enligt mig) och skön helg! 

Kram kram


Hosta
Usch jag hostar upp allt jag har typ känns det som, torrhosta är det värsta som finns för det gör så förbannat ont! 

Annars är det ok här, jobbade på grannavdelningen idag pga sjukdom.
Men det gjorde inget utan kändes skönt att få bekanta mig med deras barn oxå då jag har både öppningar & stängningar. :-) 

När jag hade hämtat barnen så åt vi sen har bakat & tvättat. Idag blev det kärleksmums i muffinsformar med strössel istället för kokos & sen sirapskakor med en tutch av saffran! Hoppas de blir bra. Jag själv ska inte äta utan allt ska hem till mamma & pappa. Perfekt ju! Jag bakar & de äter! 😃

Kram kramMåste bara få berätta!
Är på väg till jobbet, förkyld & dan men jag kämpar på! 
Har precis lämnat barnen på skola & förskolan och det är så jäkla skönt att det går så bra att lämna! Vi hade en riktig mysfrukost med både bröd, knäcke, gröt & massa grönsaker & pålägg! Mys en onsdag bara sisodär! 

Men det var inte det jag ville berätta! Jag ville bara berätta att äntligen ja verkligen äntligen så står jag inte still längre på vågen! Jag har gått ner 1,3 kg idag och lämnat 70-talet mot 60- tal!! Kan man vara mer än överlycklig?! 

Kram kram