Helgen börjar lida mot sitt slut

Denna helg har gått så fort! Igår hade vi det väldigt trevligt hos min bror, fick köra jänk och jag mådde så bra! :-) dock har det varit väldigt kallt i helgen så har inte varit ute så mycket. Passade på att vara ute när vi grillade hos brorsan, och idag har jag varit ute med barnen en stund hemma hos mina svärföräldrar. 

Imorse vaknade Vilde halv sex, vi åt frukost vid halv åtta och sen åkte vi och handlade. Åt lunch på Max och sen åkte vi till tjällmo. Har varit där hela dagen och det var väldigt trevligt! Tack snälla för god fika & middag. :-) vi firade även svärfar så hoppas du vinner nått på lotterna! :-) hann även med att snuffla lite bebis innan vi åkte hemmåt. Väl hemma så somnade barnen direkt, jag har plockat lite och funderar på att snart gå och sova! Denna vecka ska barnen gå på förskolan/frita hela veckan och vi jobba, men har en tidig fredag så ser fram emot den! :-)

Kram kram På väg

Sitter i bilen på passagerarsidan, och skriver till dig! Jag är inte van att sitta bredvid men det går bara bättre & bättre! :-) är så glad för älsklingens skull. :-) kör just nu igenom ett soligt Finspång. :-) känns helt underbart att kunna sitta bredvid och göra vad fasiken jag vill, har gjort lite jobb och nu skriver här. :-) 

Hoppas ni får en bra. 
Kram kram Jobb

Idag har jag jobbat, är helt slut! Men vi hade det lugnt på jobbet så har hunnit med massor, som i vanliga fall inte hinns med. 

Igår var vi på barnkliniken, sköterskan var så himla bra! Hon tog ett pricktest på Vilde och det visade inget. Sen tog hon även ett stick i fingret så om en vecka ska jag ringa Vc och få reda på om vad det provet visade. Var ett glutenprov, så jag hoppas att det inte visar något heller! Vilde var så duktig, han var bara arg över att vi höll fast honom. Frågan är bara vad det kan vara med hans mage om inte detta prov visar något . Då är det upp till Vc om de vill fortsätta göra en utredning, men med det bemötande vi fått av dem så tror jag inte att de vill gå vidare med det. 

Väl hemma igen så hade posten kommit, vi har fått förskoleplats på solrosen! Det lönar sig att skälla ut hon som placerar barnen tydligen, när jag ringde och frågade så fanns det inga platser och nu helt plötsligt så fanns det plats. Är så in i bomben glad över detta! 

Vi har det bara bra nu, alla är friska och det var skönt att jobba idag, när jag kon hem så fixade jag tvätten & älsklingen lagade mat. Vi har ätit, tänt en massa ljus & Vilde sover. Imorgon bär det av till brorsan för att fira världens bästa Arvid & på söndag ska vi till tjällmo för att fira farfar som fyller år. En helg med en massa firande men det ska bli roligt. 

Kram kram 
Bjuder på en bild från min promenad jag tog på rasten idag. :-) Nervös

Jag har haft en riktigt bra dag idag, vilde har haft lite feber och vi har myst massor! Nu på em så hämtade Anna upp mig, vi åkte till maxi och tog en kaffe, fick då ett sms från älsklingen att det har kommit en bebis i släkten!! 😃 jag handlade loss till den lille och hoppas att vi ses i helgen! 

Frida kom och hämtade mig på maxi och vi åkte för att spela bingo, riktigt trevligt trots pensionärs varningen! 😜 

Har nu sett min serie och ska sova... 
Är sjukt nervös inför imorgon och har en klump i magen... Ska till barnkliniken imorgon och börja utredning på Vildes mage, hoppas de hittar felet men inte gluten tack!!! Förstår inte varför jag är nervös, detta är något vi har kämpat för! Men ändå... 😔

Annars har vi det bra, Kevin har börjat äta sin allergi medicin pga det varma vädret, men han mår bra! Tur att mediciner finns. Han håller på att göra nationella proven just nu i skolan och tycker det är roligt. 😃 
Alvin trivs så bra på skola och frita, han blir mest ledsen över att han inte får leka med någon varje dag, han förstår inte att det inte går varje dag, önskar jag kunde ha ett jobb som man tjänade bra men kunde jobba lite mera så man kan vara hemma och barnen får leka mera med kompisar. 

Nej ska försöka sova, håll tummarna för oss imorgon! 
Kram kram Vabb

Idag vabbar jag igen, vilde har fått feber & det kunde man få av 1,5 års sprutan. Han är väldigt pigg & gör en jäkla massa sattyg hela tiden! 😜 eftersom det är feber & det smittar inte så ska jag och vilde äta lunch med Frida idag! 

Vi har det bara bra här hemma, känner att jag jobbar lite för mycket men annars är det lugnt! Satt igår & la in 2 veckors föräldrapenning igår som jag ska ta vecka 30&31! :-) sen tar jag semester vecka 29, 32 & 33! Så jag hoppas att chefen godkänner det oxå! Ska bli jävligt skönt iallafall! :-) 

Nej måste rusa! 
Kram kramRSS 2.0