Nattning
Sitter och nattar Vilde och passar på att ge er en resumé över vår vecka! 😃

Veckan har gått i rasande fart, jag är helt slut! Men alla aktiviteter som barnen har har vi varit på, lite stressigt dock då jag var helt själv med barnen! Men det gick. 😃 i onsdags gick jag i ett lyckorus, är så jävla stolt över mig själv! Jag har äntligen gått ner 25 kg!!!! Det är sjukt mycket, och jag har kämpat som ett as för detta! Jag är ännu inte i mål, men kanske till jul? 😉 

I torsdags blev det att jag tränade afro dans, var sjukt roligt men har ju ingen som helt koordination längre! 😂 men det kändes i mina lår så på torsdag är det dags igen! 

I fredags var barnen på disco, hade blivit oroligt & turbulent men de var rätt nöjda ändå! Jag styrde lite här hemma, annars tog jag det lilla lugna! 

Igår var Kevin iväg hela dagen med scouterna, han hade haft det toppen! Sofie var här en sväng så det var väldigt trevligt. På kvällen gjorde Frida mig sällskap, jag var chaufför åt min bror & hans kompis. 😃 blev dock sent! Klockan fyra parkera jag bilen!!! Men det händer ju inte så ofta så det är helt ok! 

Idag har vi först varit på Kolmården och köpt årskort, sen åkte vi ut till Laggartorp en sväng. Blev både fika & mat. Tack snälla! 
Ja, det var vår vecka det. Är nöjd över denna vecka men helgerna går alldeles för fort! 

Kram kram 


Fryser
Usch vad jag fryser och har gjort det hela dagen! Mycket beror ju på omslaget i vädret men i och med att jag har gått ner så mycket så fryser jag mycket pga av det! (Har alltid frusit men inge såhär) jag är helt slut ikväll, har haft planeringsdag på jobbet och det kändes riktigt bra. Vi ska jobba med temat kroppen så har ni några tips så kommentera gärna! Vi har tagit fram både sånger & ramsor och så använder vi kroppen hela tiden. :-) 

Hämtade vilde på förskolan och sen hem (Alvin följde med en kompis hem) Kevin lagade maten idag medan jag röjde lite här hemma och tvättade. Så stor min kille har blivit, gjorde maten helt själv och dukade. Är så stolt! ❤️ 

Barnen sover för natten och jag ligger i soffan och fryser trots filt på mig! Ska snart oxå gå och lägga mig. Fick en bok av min chef idag som måste läsas och jag funderar på att flytta in till sängen och börja läsa den boken. 

Helgen har varit riktigt bra, var lugnt i lördags vi handlade, Alvin lekte med en kompis, jag var och tränade och på kvällen kom Frida & Tomas hit. Vi spelade spel och hade det trevligt långt in på natten! 

I söndags var vi vid torpet med scouterna , jag ställde upp som ledare och det var riktigt roligt! :-) vart impad av båda barnen, Kevin gjorde upp eld med sina kompisar medan Alvin hjälpte till att skala morötter & skar dem! En riktig hejare på det var han! 

Kram kramNattning
Auster just och nattar Vilde, han vill att man ska sitta hos honom tills han somnar. 😃 
Usch mår sådär, helt uppsvälld och lite illamående, har unnat mig fika idag och en mängd kaffe och det är inte bra. Kaffe är inge fel på men fikat... Var gudomligt gott men usch vad uppsvälld jag blev!! 

Har idag först träffat Jos & Adrian, vi tog en fika (jag en kaffe & sirapskaka) sen hem la Vilde för att sedan dea iväg på ett Me and i party hos Jaana. Var jättekul att få träffa så många man känner, provade kläder och gissa en sak?! Jag provade ett par brallor i storlek M, de var för stora!! 🙈 hjälp! Jag small?? Näää du skojar!! Men nä då de var för stora så jag köpte inte nått. Dels för att vi ska ev iväg och shoppa i veckan och så ska jag ha ett eget sånt party i oktober! 😃

Hem igen, åt mat & sen har barnen duschat, Anna var på en kaffe och nu lägger jag Vilde. 

Har haft ändå en bra dag trots uppsvälld mage & lite illamående. Men som sagt jag vet ju varför! Så nästa gång blir det nog en frukt istället. Vi (jag & Vilde) äter kopiöst mycket frukt! Får köpa ny varannan dag typ men är ju så gott!! 

Kram kram