Fredag
Äntligen är det fredag!! Denna vecka har varit hemsk, usch för att få jobba för två under hela jäkla veckan!!! Men om ca 3,5 timme går jag hemåt och då ska jag bara umgås med mina älskade barn & min underbara älskling!! 

Ikväll ska vi ha date. 😜 vi ska hyra film, tända en massa ljus och brasan och bara mysa ner oss i soffan och svulla onyttigt!! Jag har inte kört viktväktarna denna vecka pga att jag mått väldigt dåligt, och då menar jag stressen och inget annat! 

Imorgon åker vi till Fjugesta, till min bror och hans barn. Ska bli väldigt roligt att få träffa dem igen! Var ju ca 1 månad sen sist. 😃 

På söndag ska jag ha Ljusparty, ska bli så jävla roligt!!! Vill ni komma? Lämna kommentar här så är ni välkomna! 😃 jag kommer köpa en massa theljus, jag älskar dem. 😃

Vad ska ni göra i helgen?? Är så glad, appen i mobilen funkar nu till bloggen!! 😃 det innebär att det kommer vara enklare för mig att blogga. 

Kram kram 
Bjuder på en bild på Kevin när han spelade gitarr i tisdags! Han började spela då och jag är så himla glad över det!! 


Lördag
Idag är det lördag och dagen började med en ordentlig sovmorgon för min del, vaknade klockan nio av att barnen skramlade i köket (de åt frukost!) så gick ner och åt jag med ihop med resten av familjen. =) Sedan åkte vi och lämnade de stora killarna på scouterna, idag var det temat Fred då det är scouternas freddag. Under tiden passade jag och älsklingen att åka och handla mat för kommande vecka, fick hem allt och det blev jäkligt dyrt men nu har vi mat och veckans mat kommer bli intressant att smaka då vi enbart har använt oss av nya recept från min nya kokbok. =)
 
Hämtade barnen och när vi kom så hade de en liten "cermoni" och då fick släppa upp ballonger med bilder! Riktigt mysigt var det. =) Vidare hem till mamma & pappa för att hjälpa dem att klippa häcken, pappa hade nästan klippt klart den stora biten så det var inte så mycket kvar. Älsklingen hjälpte till att sätta dit ett element oxå så det har varit full fart! =) Jag fick fina servetter (älsklingen oxå) som tack för hjälpen, och även ett par assnygga skor!! =) 
 
Nu är vi hemma, Kevin & Alvin leker, Vilde sover, älsklingen sitter och läser på mobilen och jag sitter här.. har tänt ljus och älsklingen har tänt en brasa,så mysigt! =) 
 
Håller även på att planerar för fullt inför min 30 års dag, shit att man redan fyller 30 år!! Men det ska firas och det kommer bli sjukt roligt, det mesta är bara planer i huvudet! Vilka ska man bjuda, vilka ska man inte bjuda?? Hm. svår fråga! Maten vet jag redan vad jag ska bjuda på och när jag ska ha kalaset, men frågan är vilka man ska bjuda, de som jag hör från några gånger i veckan som jag vet verkligen bryr sig om mig eller om man ska bjuda folk bara för att man känner sig tvungen.. hjälp mig nu, hur skulle ni göra!! 
 
Jag vet lite nu som jag skulle vilja ha när jag fyller iallafall, det är presentkort i klädbutiker då alla mina kläder är grymt stora! Nya örhängen, inte hängande då för jag vill kunna använda dem i jobbet.Sen vill jag ha en ny data/ipad. så jag är inte så kräsen. ;-)
Jag vill absolut inte ha: porslin, julsaker, ljus & lyktor! (Jag älskar ljus & lyktor men de jag har räcker, sen porslin vill jag inte ha för det har jag redan och likaså julsaker. ) 
 
Nej, nu ska jag mysa med älsklingen! 
Bjuder på en hel drös med bilder från förra lördagen då vi hade en dag utomhus!
 
Kram kram
 
Hejsan
Hej på er!! Hur har ni det? Här är det jäkligt fullt upp, och jag hinner inte riktigt med mig själv känner jag!! Önskar att jag orkade blogga lite oftare men va ska jag skriva om? 
 
Hm, helgen som var så hade vi familjedag på lördagen, vi gick till skogen och där letade vi svamp, kollade forngravar eller vad det var och bara riktigt myste! Det som var hemskt var att jag trampade på en ormjävel!!!! Alltså jag såg något svart, hann inte reflektera på vad det var och så trampade jag på den.. Då insåg jag vad det var och lättade nog tre meter från marken, grät som en bebis och ville hem.... Ja nu skrattar säkert nu men tänk själva om ni hade ormfobi och så trampar man på en!!! 
 
Annars var skogen så underbar som den kan bli på hösten, vi hade med lite fika och det var sjukt mysigt! Vilde hade sedan feber på lördagskvällen men på söndagen mådde han bra igen. :-) 
 
söndagen blev det en fika hos mamma och sen var vi bara hemma. Frida kom förbi en sväng, alltid lika trevligt! :-) 
 
denna vecka har gått i rasande fart, redan torsdag?! Igår träffade jag kattis en sväng annars har jag bara jobbat & varit hemma! Vill inte göra så mycket om kvällarna mer än att njuta av familjelivet! :-) 
 
nästa gång jag bloggar ska jag lägga upp bilder från skogen. Kram kram