Jobb
Sitter just nu på jobbet, är igentligen en djävulsdag men jag sitter med ett leende på mina läppar för jag vet att det är bara idag sen ledig i 16 dagar! 😃😃

Imorgon flyger vi, har aldrig flugit och är så jävla nervös eller inte! Jag känner mig inte nervös men kan inte sova så då måste jag ju vara nervös eller?! 

Barnen var glada över att de skulle få berätta för fröken & kompisarna idag att de ska iväg. Däremot tycker jag att det var sjukt mycket läxor de fick!! Alvin går i 1 klass, 9 sidor matte & 12 sidor svenska, läsläxa, engelska och No!  
Kevin fick 9 sidor matte & sen 5 sidor engelska, och då har han tagit hem under veckan. 
Jaja, nu är det ju gjort så faan säger jag bara om de skickar hem ännu mer! 

Igår städade jag klart & tvättade. Ska tvätta 1 maskin till ikväll & sen bara dammsuga av en gång ikväll, vattna blommorna! Sen var Frida & Tomas en sväng, fikade och pratade. Kommer sakna dig vännen!! ❤️ 

Nej kanske skulle jobba lite... 4,5 timme kvar till semester!!! 😘 

Kram kram

Regnet vräker ner
Ligger i sängen och kan inte somna om, regnet bara vräker ner! En perfekt dag för att göra klart det sista med städningen. Igår kändes det sådär att vara inne hela dagen men jag tog korta stunder på balkongen och lapade sol!

I fredags berättade vi för barnen att vi ska åka på semester, shit vilka olika reaktioner vi har fått sen dess, ena sonen är så snäll och gör typ allt jag säger medan den andra är helt tvärtom! 
Vi tog en sväng till mamma & pappa i fredags kväll så de fick berätta. 😃 

Igår packade jag, så snart är min väska klar. Bara ska ner med lite mer underkläder! 😂 barnens väskor är klara. 😃 och älsklingen få fixa sin väska själv! 
Mamma och pappa kom förbi på en fika på fm, riktigt mysigt att ha dem så nära! 
Sen på em sms jag Karin och sa att jag inte orka packa mera så då kom hon en sväng! 😃 
Jag dammade hela lägenheten oxå, tänk er 155 kvm så kanske ni förstår att det tar tid! Så idag ska jag dammsuga, torka golv & rengöra toaletterna. Sen bara njuta lite! Imorgon är det dags för jobb igen, men sen är jag ledig i 2 vela veckor. Faan så skönt det ska bli att få komma till värmen!  

Kram kram 
Bjuder på en bild på väskorna för att visa att det är detta jag har styrt med! 😂


Förkyld
Fick världens förkylning i söndags, som tur är har jag orkat med jobbet & vilat mycket på kvällarna så just nu är det inte så farligt! Bara lite hosta... 

2,5 arbetsdagar kvar, shit vad jag längtar!!! Om 1 vecka är vi i varmare breddgrader och slipper denna jävla kyla! 😃😃
På fredag släpper vi bomben för barnen,hehe  ska filma allting har jag tänkt mig! Att få se deras miner!!! 🙈🙈 
Annars i helgen blir det att packa, städa, fixa, dona osv osv! Måste vara fint på måndag kväll för att jag ska kunna koppla av och bara njuta! 

Ikväll blir det dock lugnt igen, är kaos på jobbet (som vanligt) och inga vikarier.. Vart är vikarierna när man behöver dem?! 

Jag hoppas på att kunna blogga nått när jag är iväg men vi får se! 

Massa pussar & kramar till er alla! ❤️