Hmmmm
Jadu det har ju gått ett tag igen innan jag bloggar.. men det är så jäkla mycket just nu och jag har inte hunnit helt enkelt!
I yisdags hade vi seminarie i svenskan, läraren blev mycket nöjd o sen på em hade vi seminarie på en annan uppgift. Det gick sådär men jag tror jag klarar det. =)
I onsdags hade vi textilslöjd, var sååå roligt!! Jag fick en massa tips och ideer om hur man trycker på tröjor osv. Har gjort ett örngott med en massa stämplar på. =)
I fredags skulle jag och barnen gått till skogen med Fia & Wilma men det var ju så jädrans kallt så därför så stannade vi kvar hos Fia och fikade istället!  Var riktigt trevligt att bara umgås och prata. När jag kom hem så hade Robban storstädat lägenheten, till och med dammat! =)
Inatt så blev Kevin dålig han hostade nästan konstant och jag hörde att det var halsen som tog stryk. Idag har han viskat fram alla ord i stort sätt, han har ingen röst kvar men han har inte hostat lika mycket. Alvin har blivit rejält förskyld men han var oxå pigg idag, så därför åkte vi till Putte och Lisa. Lisa fyllde 20 år igår, grattis än en gång!! Så vi var hos dem och fikade. Fick en jättegod smörgåstårta och kladdkaka, det var roligt att se hur stor Arvid hade blivit och även Rambo. =)
Vi gick en promenad och barnen tyckte det var jätteroligt, vart ju nästan skoge eftersom det ligger ju mitt ute i skogen hahah. =)
Tack för en underbar dag!!!


                                      
                                      
                                    
Parken med mera...
I morse tog jag och Alvin sovmorgon, vi vaknade kvart över åtta. Låg då och myste ett bra tag innan vi gick upp till de andra. Då åt vi frukost och sen började vi göra oss iordning. Barnen vill sen dega lite med den nya leran jag köpte när vi var och handlade. =) Så jag och barnen satt en lång stund och degade, tycker det är jätteroligt! När barnen tröttnade så ringde det på dörren, då kom mamma och pappa på fika! =) Vi fikade en hel del och Alvin tycker det är lika roligt varenda gång att träffa mormor och morfar.

När de hade åkt hem så ville barnen till lekparken så då tog vi en varsin vagn och gick ner först till Himpa loppisen och sen vidare till Folkparken. Där lekte barnen en hel del och hade det jätteroligt, fick till o med ta nappen för Alvin. (Ni som vet hur han är förstår att det är nått speciellt när vi får ta den)

Gick sedan vidare till Willys, där köpte vi korv till lunch och sen gick vi omkring i butikerna runt omkring Willys innan vi gick vidare hemmåt.  Nu kväll har Lena och Elias varit här och fikat, gjorde äppelpaj!

Måste bara få berätta att jag har köpt de första julklapparna!! Hahahah jag vet att jag är tidig men jag kunde inte låta bli när det var billigt. ;)

                                
                                
                               
                               

Kram från oss
Sjuk...
Jaha då är dagisbacillerna igång igen. Igår när jag lagade maten så kom Kevin till mig och var ledsen och sa att han hade ont i huvudet. Men jag kände direkt att han är sjuk, tog en temp och ja jag hade rätt han hade nämligen 39,2. Så idag är jag hemma med barnen, kände att jag ville inte dra ut Kevin för att Alvin skulle till dagis så därför fick han också vara hemma. Så nu har vi ätit frukost ska väll ta och diska av det sen och greja lite här hemma. Ikväll när Robban kommer hem så ska jag åka och handla.
Känner att jag skulle ha viljat vara i skolan idag, vill inte missa något men vad ska jag göra då när barnen blir sjuka?
Helgen kommer att bli lugn, kommer att vara hemma och se till att Kevin blir frisk.
Kram från oss