Torsdag och ledig
Jobbade endast i tisdags och då var barnen hos farmor och farfar. =) Hade det dött på jobbet och dagen segade sig fram.. men nu är jag ledig några dagar och det känns skönt förutom att barnen har varit på ett förjävligt humör!!
vet inte om jag får skit nu av er som läser men detta är min blogg.. Mina barn har varit rejält jobbiga och trotsar hela hela tiden!! Igår var det Kevin, han var fruktansvärd och sedan idag har det varit mera Alvin som inte har lyssnat. Men Kevin är inne i en rejäl period, tror han står i någon utvecklingsfas som han inte vet riktigt själv hur han ska vara... han blev helt hysterisk idag och det känns inge vidare för mig som mamma att bara stå där och se hur ont det gör i honom när han trotsar mig.
Nog om det nu.. igår träffade vi Anna och Tove på Maxi, vi gick runt i affärerna. Jag handlade strumpor till barnen och ett linne till mig. Har fått dille på att ha linnen under allt jag har på mig!! Sedan åt vi lite och åkte sedan vidare till Lager 157, tycker verkligen om den butiken men handlade inget! Sa sedan hej då till Anna och Tove och åkte vidare till city gross för att handla lite mat, det ekade rejält i vårt kylskåp!
På kvällen tvättade vi och Lena var här en sväng! Hon och jag drog ner till stan en snabbis, handlade lite ur min fina Marilyn kollektion. De reade ut alla sakerna så frågan är om de kommer lägga ner den serien!! Vill ha te muggarna och vasen, annars har jag allt nu.
Dagen idag har varit lungt, log och drog mig i sängen läänge! Älskar dessa dagar då man inte har några direkta måsten!! Åt frukost vid elva!! Sedan åkte vi vidare till bageriet och handlade fika och sedan vidare ut till Anna & Tove. Vi fikade, pratade och gick en promenad genom skogen. Där hittade vi en kantarell och lingon!! Vad är detta liksom.. är det i slutet av december eller vad är det??
Väl hemma fixade jag mat, diskade och vek lite tvätt. Nu har barnen precis gått och lagt sig och jag sitter här och grunnar över hur fasiken jag ska kunna blogga genom mobilen!! Vill inte funka ju!! Det fungerar när jag går genom nätet på mobilen men inte genom appen, och hur fasiken lägger man upp kort genom mobilen till bloggen? Hjälp tack!
Julen är över..
Har hänt så sjukt mycket dessa dagar eller nä där ljög jag!! Har nämligen inte haft ork att blogga!! ;-) Heheh


Annandagen åkte jag och grabbarna till Tropicariet, det har liksom blivit vår grej när vi är lediga tillsammans! =) Var sjukt roligt ett tag sen började tjatet om att de ville köpa nått.. varför kan aldrig barn vara nöjda för?! Har fårr höra att mina är sånna för att de är vana att få saker, i helvete heller!! Det är inte ofta jag handlar åt grabbarna!! Blir trött på att de aldrig uppskattar någonting.


De hade fått pengar utav tomten så de handlade en varsin grej för sin peng. =)
Vi åkte vidare till Donken där barnen inte åt sådär jättemycket.. men lite pillade de i sig!
När älsklingen hade jobbat klart åkte vi och lämnade barnen tillsammans hos Agge & Conny. Jag och älsklingen åkte sedan till Spicy Hot och handlade lite mat. =) Hade en riktig myskväll!! =)Vår julafton!
Nu är det julaftonskväll, barnen leker med sina saker och jag laddar upp kort i datorn och sitter och njuter av en lyckad dag. =) Finns det någon mera lycka än att se sina barn glada?! <3
Tjugo i sju smög trollen in till oss och kröp upp i sängen och frågade när de fick öppna paketen, vi försökte in i det längsta att ligga kvar men sen var det dags att gå upp. I bara pyjamasen satte vi oss framför granen och i år fick Kevin dela ut alla julklapparna, han kan ju läsa så det var inga problem.
Sedan slet de upp sina paket och efter det blev det frukost och sen göra oss iordning.
Åkte till mamma och pappa och där var även brosan och Lisa. Vi pratade, myste med Wilma,  åt julmat, såg Kalle och sen kom självaste tomten!! Efter att vi hade fikat var det bara att dra sig hemmåt, började ju frysa på på vägarna oxå så då var det lika bra att åka hemmåt. Barnen tackar och bockar för alla fina paket! =) <3
Nu har jag tänt alla ljusen här hemma och myser bara i soffan. =)
Har två hm... spelnördar tror jag att jag kan kalla dem.. men vad glada de är!
Kanske ska berätta vad trollen fick oxå!
Kevin: lego, legospel,film med smurfar, två spel till sin ds nämligen smurfarna & Harry Potter, trollerilådor, radiostyrd bil
Alvin: lego, väst, randig tröja, star wars pussel, väska till ds, en ds, radiostyrd bil,
Jag fick en morgonrock som jag inte kunde ha, lämnade tillbaka den på en gång, en stoor Marilyn Moonroe skål (har ju en liten sen innan), lykta, ungsformar, en flaska vin.
Älsklingen fick presentkort, cola saker och verktyg. =)
Svårt att ta kort på den, men den är sååå fin!!
Hoppas alla har haft en lika bra julafton som vi har! <3