Regn...

Verkar som den vanliga svenska sommaren har dragit in med kyla och regn.. mig gör det inget än så länge men jag hoppas på lite mera sol den sista månaden som jag och barnen ska vara lediga. =)
Det har inte blivit någon stor uppdatering då jag har valt bort bloggen nu under sommaren, har varit mycket ändå och då blir bloggen lidandes.

Den senaste veckan har vi varit hos mamma och pappa både på besök, grillning och badande med dom har det blivit. I onsdags var vi hos Magnus och Anna, vi badade och grillade. Pratade riktigt mycket och hade det supertrevligt!! Barnen fick bord och stolar av dom, så tack snälla de älskar det!!

Vi har även varit på lotten en hel del, igår grävde vi upp den sista potatisen och tog med oss hem både sallad och gurka, det som är lite synd är att vi kommer få massor med tomater men de är inte mogna annars hade det varit perfekt o ha fixat en sallad med egna grönsaker från landet. =)

Idag har jag och barnen haft en hemmadag då regnet öser ner, men jag och barnen har bakat 67 stycken frallor och gjort en ost & skink paj. Mums ska det bli!!


Kevin spelar wii

Alvin målar

Alvin visade för mig o kevin att han var en stor pojke och kunde skala sitt ägg. =)

Ost & skinkpaj

Några utav de 67 stycken frallorna vi gjorde.

Lite bilder..
Kevin hade en underbar dag med en massa paket, dagarna efter det har vi varit på lotten och grejat lite. Nu kommer det lite bilder från kalaset och lotten. =)

Kevin fick: skatebord, kläder, star wars lego, spel till sitt ds, spel till wii, pilar och pilbåge plus allt som han fick när kalaset var. =)Det är mycket o göra på lotten men här är några utav alla dessa fina blommor som finns där. =)
Grattis Kevin på 6 års dagen!

Idag fyller min lilla älskling 6 år, är det verkligen sant??
Det känns som det var nyss som jag kom hem med min förstfödde son, de la upp honom på min mage och han var helt perfekt!
Men det var redan 6 år sen, nu har du blivit en stor pojke som ska börja förskoleklassen till hösten, som har lärt sig cykla själv i sommar och tappat sin första tand.
 Du är vår prins och vi älskar dig för den du är!
Grattis på din stora dag och jag hoppas du blir nöjd med din dag. Puss o kram från mamma, pappa och lillbror.