Helgen

   
I lördags åkte vi till mamma och pappa, vi åt rester från torsdagen (student) men det var sååå gott! Robban höll på och fixade med cadillacen hela helgen medans jag tog det lungt i skuggan.
I lördags kom även Nisse, han hade med sig tårta som vi åt av och så åkte vi till Tengnetorp för att bada, vi var i och hade det sååå skönt.
I söndags åkte jag, mamma och barnen dit igen där träffade vi på syrran, Anna och Nisse vi var där i några timmar och hade det skönt. Vi badade fikade och pratade en massa skit.
Kevin tyckte om att leka med Anna och Nisse.
När vi skulle åka hem sen från mamma så satt han o skrek att han ville åka och bada med Nisse!! =) Lilla gubben, vi lär hinna det många gånger under sommaren. Hehhe

Fredagen på Busfabriken

   
I fredags var vi på Busfabriken. Det var såå roligt, lite folk och inga köer. Vi lekte i två timmar och när vi skulle åka hem så blev Kevin såå lessen, han ville ju leka mera men både mamma och pappa var ju trötta. =)
Väl hemma så grillade vi och hade det mysigt bara vi fyra i vår lilla familj.

Studenten 7/5-2007

    
Idag tog min bror studenten. Vi hade det väldigt trevligt då vi var hos honom, vi fick exotisk planka och sedan fick vi två olika sorters tårta. Mammas tårta var godast! Jag lägger upp bilder så får ni se! =)
Han fick utav oss en uppsättning av mattalrikar, av svärmor/flickvän o den familjen fick han en fickplunta o så en massa pengar/blommor av släkt och vänner. Det var en helt fantastisk dag.

Omberg

   
I lördags morse vaknade vi av det fina vädret. :-) Vi åkte en snabbsväng till City Gross och handlade och sedan gjorde Robban matsäck. Vi åkte till Omberg, där gick vi massor, vi alla vart lite småtrött och hungriga. Kevin ville inte fortsätta gå, så vi gick tillbaka till bilen och sen körde  vi tvärs över vägen till Alvastra klosterruin. Det var jättemysigt där, så vi sate oss i skuggan och avnjöt vår matsäck.
Sedan gick vi där en stund innan vi åkte hemmåt. Väl hemma så grillade vi en massa gott.
I går var vi ute på promenad, var borta i 2 timmar, hade köpt muffins och dricka så vi stannade efter en stund och satte oss i gräset för en fika. Det har varit en toppen helg! Bara vår lilla familj umgicks o ingen annan, det var riktigt riktigt skönt!

RSS 2.0