Dagen d kom och är snart över... Trodde in...

img_3210 (MMS)

Dagen d kom och är snart över... Trodde inte att det skulle kännas såhär konstigt att sluta jobba! Ska nu ha semester i några veckor och sen gravpening! Stora dagen d för vår son är den 19 augusti! Fick denna blomma av ett barn igår och har fått bebiskläder av kollegorna. :-) tack snälla!! Vi firar in semestern med att följa med Kevin till skolan imorgon. Kram på er!

Igår var jag såhär fin, tycker om att klä ...

img_8895 (MMS)

Igår var jag såhär fin, tycker om att klä upp mig ibland och känna mig extra "fin". Var ute och åt med bästa kollegorna, vi hamnade på Harrys och det var så gott!! :-) blev bjuden utav tjejerna och det var himla snällt. Idag var jag hos bm och allt såg bara bra ut, som hon utryckte det:  jag blir glad över dina värden. Hehe hade bara gått upp 6 kg och jag känner en lättnad! :-) magen var lite större än normal så jag får väll se om en stor bebis kommer! Väl på jobbet igen så fick jag en fin onepice av alla i huset och den är så fin! :-) efter jobbet fixade vi Kevins glasögon, han ville ha Harry Potter glasögon så två par sånna blev det! :-) sen handlade vi även sommarlovs presenter till barnens fröknar. :-) hem och åt, iväg på vernissage på jobbet och det kändes konstigt att säga hej då till alla föräldrar. Fick en blomma av ett barn. :-) kommer kännas väldigt konstigt imorgon när jag går från jobbet! Men väldigt skönt. :-)

Hehe bjuder på en magbild i hela 28 fulla ...

img_6974 (MMS)

Hehe bjuder på en magbild i hela 28 fulla veckor ! Ser sprickfärdig ut och det känns som det med! :-) idag jobbade jag, sen hämtade vi barn och åkte till Sörping för att köpa en barnstol. :-) blev kanon! Väl i stan igen åkte vi till maxi, vi tog en fika och jag köpte lite sommarkläder, bland annat kläderna på kortet! Vad tycker ni? Hem och lagade mat, sen vidare på kvällsmöte som var helt värdelöst! Har ont som faan nu ikväll och det tyder på att jag har gjort för mycket! Oh måste berätta!! Älsklingen köpte första kläderna till vår bebis och även påslakan till sängen!! Var såå fint!!! Längtar ihjäl mig nu!!! :-) älskar dig min älskling och våra två eller snart tre troll! :-)