Veckan som gått

Denna vecka lider nu mot sitt slut.. fattar inte att det går såå jäkla fort hela tiden!! I tisdags åkte Kevin till mamma, där sov han tills idag då jag åkte och hämtade honom. I tisdags så var Frida här och fikade lite, vi snackade skit och hade det trevligt. =) I går så var vi på IKEA med Magnus & Anna, vi handlade en låda som Kevin kan ha sitt lego i och så handlade vi en kudde till honom och förvaringslådor med fina motiv på. Sen åkte vi hem och började greja med alla saker som vi har skjutit upp länge nu.. vi sorterade i garderober och även gick igenom en massa skit i källaren. Så det har vi hållt på med ända tills nu, tror vi börjar bli klara!
Har verkligen saknat Kevin dessa dagar han har varit borta och när jag hämtade honom idag så var han såå gullig. Jag var hans kompis men inte mormor! Hahah =) Han somnade direkt i bilen och vaknade när vi kom hem och han var jätteglad hela tiden. När vi kom genom dörren så blev Alvin så glad av att se sin bror så han hoppade i soffan!! =)
De bråkar en massa när de är hemma ihop men när de är ifrån varandra så saknar de varndra! Hahha de är roliga mina pojkar. Och det är skönt att alla är hemma igen!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress