Grattis min älskade unge!!
Idag fyller Alvin två år. Tiden har gått väldigt fort, kommer fortfarande ihåg väldigt mycket från denna dag men för 2 år sen. Just nu så var Kevin och Farmor på väg att göra sig iodning för att åka iväg och sen var det snart dags för Kevin att få en lillebror, närmare bästämt 11.06 såg Alvin sitt första ljus utanför min mage. =)
Alvin är en bestämd liten kille och alla som känner honom, vet att han kan bli riktigt ilsken om han inte får som han vill och han är en lite pajas som älskar att göra folk glada. Idag kommer de närmaste som har varit med under hela tiden som våran lillkille har varit här. =) Han fick frukost och en massa paket på sängen imorse, bland annat: pippi docka, borrmaskin, sticksåg, bil och pussel. Kanske bloggar mera ikväll och berättar om dagen men det beror på hur dags gästerna åker. Så en en gång, GRATTIS MAMMAS ÄLSKLING, ÄLSKAR DIG MASSOR!!!


                                          
                                          
Jenny

Stort grattis till Alvin på 2 årsdagen!!!

Tessan

stort grattis till lilla Alvin på 2-årsdagen. många grattiskramar från oss.

Susanne

Ett stort grattis till mosters lila kille på 2- årsdagen.

Många kramar från oss här i Rejmyre

Jenny

Tänk att tiden går så snabbt. Inte klokt ju. Ett stort grattis till Alvin från Mig och resten av familjen. Söt han är på korten.....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress