Vårdcentralen
Robban fick komma upp direkt med barnen till vc, skönt!! Det visade sig att det inte var så bra med barnen vilket jag hade trott hela tiden. Jag fattar väll när ett barn är sjuk att de inte mår bra liksom.. Men läkaren kom fram till att Kevin hade krupphosta och fick hostmedicin för det.. hm, kommer det verkligen hjälpa??
Och Alvin fick andas i en sån där mask så att luftvägarna kunde vidga sig, han njöt väldigt mycket eftersom han helt plötsligt kunde andas igen! Och så hade han en öroninfektion. Så nu fick han pencillin till öronen och Ventolin som ska hjälpa honom andas. Skönt att de tog oss på allvar, barnen har haft väldigt lite feber hela dan men nu ikväll var det dags igen med 39.9 i feber!! När ska det sluta??
Emma

Skönt att ni fick hjälp - jag tror att man som mamma känner när det är nåt fel, bra att du stod på dig.



Här hemma har vi ju Ludde som är ett såkallat "kruppbarn", han får mollipect hostmedicin och ja det hjälper, det är avsvällande så att luftrören vidgar sig och han får lättare att andas. Han brukar oxå få ventolin och det hjälper oxå. Så jag hoppas verklligen att det hjälper även dina små killar! Håller tummarna!



Krya på er

Alexandra

Vad skönt att ni fick hjälp nu!! Hoppas deras feber sjunker snart!! massa kramar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress