En massa skoj!

Nu har äntligen min älskling gått på semester och jag verkligen älskar det!! I torsdags var jag och barnen hos Frida på förmiddagen sen när vi kom hem så väckte vi gubben och satte fart med städningen. På eftermiddagen kom Agge och Conny, det var supertrevligt!! =) Fick även mina efterlängtade converse skor!!

Fredagen spenderades flitigt, först var vi på jysk där inhandlades det nya lakan, sen blev det storhandla och sen tvätta lakanen och dammsugning. Frammåt två så åkte vi till tropicariet, det gillades väldigt mycket! =) Denna gång hade de även två ormar ute, vilket jag inte gillar alls men barnen var framme och klappade dom! =)  Vi såg alla djuren och barnens favoriter var nog hajarna och ormarna medan jag föredrog aporna och alligatrorerna.  När vi satte oss i bilen på vägen hem så tror jag barnen var nöjda även om det blev gnäll på slutet. Väl hemma så gjorde jag två rätters middag, det blev toast skagen till förrätt. Till varmrätt så fick barnen pomme och hamburgare och jag & gubben tog pomme, sås och en grillad köttbit. Till det drack jag ett glas vin.








Lördagen fick jag en låång sovmorgon av mina barn och älskling. =) Vi gjorde oss iordning o sen för att åka iväg. Hela dagen spenderades ihop med Patrick Lisa och barnen. =) Vi åt smörgåstårta och hade det supertrevligt, det märks att man inte träffas så ofta!! Barnen växer ju som bara den. =) Barn är lite roliga då de kan ena stunden bråkas som bara den om något och minuten efter leker de som om ingenting har hänt. =) Förutom mina två barn så finns det två barn som jag älskar massor och det är min brors barn. =) Hade en trevlig dag och det ska vi snart göra om. När barnen hade somnat igår så spelade jag och gubben mario. Hehe det är superskoj.





Lena

Det är sådana dagar man lever för. Hoppas ni får fler innan ni börjar skolan igen. ha kul vad ni än gör.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress