Sköna underbara helg!

Älskar sommaren då man hittar på en massa och umgås extra mycket med dom man tycker om.  Ifredags var en sån dag, först kom Tove hit för att sova över och sen kom Agge och Conny hit för att sitta barnvakt. Jag och gubben åkte då till aborreberg för att umgås med våra vänner.
Nämligen Frida och Linda och deras respektive. Vi fick supergod mat, spelade kubb och hade det jädrans trevligt!! =) Jag som är urusel på kubb annars var jäkligt bra då, var nog för att jag var nykter. Hahah När klockan blev halv ett så drog vi oss hemmåt för att sova. Tack alla för en underbar kväll!!!










Lördagen vaknade vi halv åtta, gjorde matsäck och barnen åt frukost. Kvart över åtta så sitter vi i bilen för att börja vår långa färd i två timmar till Astrid Lindgrens värld. Det var mycket tjat på vägen ner från tre barn om vi snart var framme, men när vi väl var där så hade vi det kanonbra!! =) Vi hade tre barn som lyssnade hela tiden, inget gnäll, gråt eller skrik på hela dagen och det är inte vanligt hos oss så det var helt underbart och strosa runt och se barnen vara glada. =)
Vi såg några föreställningar, bland annat pippi, Emil, Ronja, Bröderna lejonhjärta och lite bus med Karlsson på taket.  Vi hann med allting och såg det som vi kände för, en sån där underbar dag med perfekt väder, lagom med folk och glada barn. =) Tror att Tove gillade det massor, hon sa det hela tiden iallafall och det var superskoj att hon ville följa med oss. På vägen hem så började det regna och så regnade typ hela vägen hem. Alla tre barnen sov efter ca fem minuter så det tar man som en bra dag.












Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress