Ledig i 4 dagar =)

Japp som rubriken lyder så är jag nu ledig fram till måndag och vi har inget inplanerat förutom lördag. =) Hade de två sista seminarierna för denna kurs idag, först slutseminarie då vi visade upp våran film vi hade gjort. =) Vi blev klara två timmar tidigare så då frågade gruppen läraren om vi kunde ha vårt seminarie till hemtentan redan idag. Så det kändes så skönt att kunna ha allt på samma dag och sedan vara ledig. =)

Alvin mår bättre, ingen feber idag men funderar på att ha honom hemma hela veckan ändå. Kändes så lustigt med sån hög feber som han hade.. igår pendlade han mellan 37,5-38,5 hela dagen och sen igår kväll var det uppe på 39,8 igen. Idag har det inte varit någonting enligt gubben och han är mycket piggare. Skönt för honom.=)

Kevin har slutat att lyssna på allt vi säger känns det som, har ni några tips på hur vi kan gå till väga genom att han ska börja lyssna på oss??
Han har fått gått till skolan själv mycket denna vecka då Alvin varit sjuk, men bara en gång per dag o sen har vi hämtat eller lämnat honom. Dock tycker jag att han är lite liten för att gå själv till skolan men när Alvin hade så hög feber så ville jag inte ta ut honom. Vad tycker ni är en bra ålder att låta barnen gå själva till eller från skolan??

Nej, nu har jag inte mycket mera o säga. Ikväll blir det en kopp te och se Greys. =)

Alexandra

Gillas med greys!

Johanna

Ålder på barnet tycker jag inte går att säga, vi går nog istället på hur det funkar för just barnet i fråga & såklart spelar det ju stor roll vad man har för väg till skolan! Sen kommer ju dagen då man släpper dom mer å mer iaf å när den än är så känns det hemskt!



Skönt å va ledig! Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress