Semesterdag!

Har inte bloggat på ca 2 veckor men det har hänt så mycket på den lilla tiden... älskling har kommit hem igen, vabbat osv.

Men idag tog jag semester och barnen blev lediga, först inledde vi dagen men att åka till BVC där Alvin hade sin 4 års koll, gick inge vidare om jag ska vara ärlig... har min son bestämt att han inte vill då vill inte han.. så vi ska tillbaka och kolla syn & hörsel om 1 månad igen. Han vägde nu 17 kg och var 103 cm lång, mammas lilla pojke! =)

Sedan skjutsade vi älsklingen till skolan och när vi hade gjort det så rattade vi bilen mot Kolmården! De har sportlovsveckor vecka 8 & 9 så det var ju perfekt! Var typ 15 bilar på parkeringen och vi märkte inte av något folk nån gång direkt. Den enda gången vi märkte av att vi inte var ensama var på delfinariet, men det var nog dagens höjdpunkt.. barnen älskar delfiner och jag med, kan kolla på samma föreställning flera gånger om! Alvin började bli trött innan föreställningen så ett tag höll han på att somna. =) Men när vi gick därifrån så gick vi mot aporna och där var det fullt ös! Heheh

Det var en perfekt dag, alla djuren visade upp sig, lekte och var pigga (de djur som var vakna då) och det var fint väder, sällskapet var bra. Nämligen Fia & WIlma var med, har inte setts på evigheter! Det enda nackdelen var maten.. det ingick mat i biljetterna.. jag ringde igår och frågade om laktosfri kost och fick svaret att de hade ett stort utbud. Kom in på resturangen... det enda som var laktosfritt var kycklinggryta eller ärtsoppa! Alvin äter inget utav det, men jag valde kycklinggrytan. Han smakade och sa direkt att det var äckligt. Både jag och Fia smakade oxå och vi höll med Alvin det var verkligen äckligt!!! Men däremot tyckte Kevin om det som åt hälften av hans mat, då han inte gillade pannkakorna han hade fått. Men Alvin behövde inte vara hungrig, snälla Fia hade med sig varmkorv med bröd så det fick Alvin. =)

När vi kom hem hade jag fått en avi från posten, gick och hämtade ut mitt paket och det var mitt examensbevis!! =) Nu är jag verkligen Klar!!! Blev inte jättelångt inlägg men ett tecken på att vi har det rätt bra. =)




Skönt att komma in, men rejält trött (är i delfinariet)

Blev en halv Kevin, men vi satt o kramades samtidigt som jag skulle försöka ta en bra bild. hehe ibland har man en för stor kamera!

Surikaterna lekte massor och det var riktigt roligt att se för på sommaren brukar inte vi se dem så ofta. =)

alexandra

Låter som en härlig dag:-) fina bilder! Hoppas vi ses snart. Kram på er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress