Julafton
Nu är det julaftonskväll, har ni haft en bra dag? Det har vi! =) Barnen har fått kopiöst många julklappar, men de är så glada över varenda julklapp de fick! Till och med Vilde uppskattade sina nya leksaker, han lekte på golvet med dem i ca 20 min! (Och då är han ca 4 månader bara!) 
 
Vilde vaknade halv åtta, vi myste i sängen och han fick lite mat. =) Sen gick vi upp och sa God jul till våra två andra älskade barn som satt och såg på tv. =) Vi hoppade oss över julklappshögen på en gång! Jag fick en bakbok, lykta och en pärlplattad tomte. =)  Barnen fick massa julklappar, bland annat stereo, kick, radiostyrd helikopter och bil osv osv.
 
Vi klädde på oss, åt frulle och sen pakade ihop allt för att åka mot torpet. =) Jag skottade snön på parkeringsplatsen och älsklingen packade bilen. Väl hos mamma och pappa så kom även brosan med sin familj. (Det är alltid så och kommer alltid vara det, det är liksom tradition!) Vi fixade mat, fikade, såg Kalle Anka, diskade och så kom tomten med yttligare paket! Barnen fick nu en himla massa spel till både Ds och Wii. =) Vilde fick kläder och lite skallror. =) Tack snälla!! 
Vilde hade lite svårt att komma till ro, han är så känslig!! Men samtidigt är det ju bara jul en gång om året, och han har nu sovit en stund i sin säng och även i bilen på vägen hem. Han tycker det är jobbigt med för mycket folk och stim.
 
Vi var hemma igen vid halv sju och sen dess har barnen lekt och varit sams.(Det är ovanligt!!!) Jag & älsklingen har spelat kort och så Vilde som lekte med sina saker på filten. =) 
Snart är det dags för barnen att sova, det är en fullspäckad dag imorgon oxå!
 
God Jul på er alla läsare!!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress