Julen
Annandag jul är det idag och jag & barnen tar det lilla lugna medan älsklingen hjälper Tomas & Frida att flytta. Har fixat lite här hemma, håller på att tvättar, beställt en kalender till mig och nu bloggar jag. Tänkte att jag skulle berätta om våran jul för er. 
 
Julaftons morgon var barnen spända och nervösa över om tomten hade kommit eller inte, men jodå det hade han! En hel del julklappar låg under granen och barnen blev överlyckliga över sina presenter som tomten hade gett dem! Jag blev oxå väldigt glad, fick en brännare, smetfördelare, mysbrallor och fleeceponcho! =) Min älskling visste precis vad mamman i hemmet ville ha! =) Jag gav min älskling ett spel och en grej som bygger på spelet vidare nånting! Sen fick han kärlekscheckar av mig. ;-) 
Vi åt frukost och sedan styrde bilen mot Fjugesta! 
 
Väl framme så började vi med maten, och sen bara flöt dagen på, vi åt gott, drack gott, såg Kalle Anka, tomten kom och ja helt underbart mysigt var det! Hade ju inte skadat med lite snö oxå. ;-) 
Jag & älsklingen fick även julklapp på kvällen så tackar tackar! 
 
Sov inget vidare på natten i brosans soffa, men det funkade! Igår åkte brosans barn hem till sin mamma så vi andra grejade och styrde lite sedan styrde vi bilen hemmåt Norrpan igen, väl hemma var jag så hungrig så fixade lite mat och sen blev det mys hela kvällen. Vi såg först julkalendern, det vi hade missat och sedan såg vi på Monsters university.. Den var riktigt bra! =) När barnen hade lagt sig så såg jag och älsklingen på Hur många kramar finns det i världen. den var helt underbar. =) Sedan blev det sängen för min del, var helt slut och klockan var halv tolv. 
Som sagt jag har haft en helt magisk jul, tack snälla mamma, pappa & brosan för att ni gjorde denna helg så perfekt! <3
 
Kram kram 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress