Fryser
Usch vad jag fryser och har gjort det hela dagen! Mycket beror ju på omslaget i vädret men i och med att jag har gått ner så mycket så fryser jag mycket pga av det! (Har alltid frusit men inge såhär) jag är helt slut ikväll, har haft planeringsdag på jobbet och det kändes riktigt bra. Vi ska jobba med temat kroppen så har ni några tips så kommentera gärna! Vi har tagit fram både sånger & ramsor och så använder vi kroppen hela tiden. :-) 

Hämtade vilde på förskolan och sen hem (Alvin följde med en kompis hem) Kevin lagade maten idag medan jag röjde lite här hemma och tvättade. Så stor min kille har blivit, gjorde maten helt själv och dukade. Är så stolt! ❤️ 

Barnen sover för natten och jag ligger i soffan och fryser trots filt på mig! Ska snart oxå gå och lägga mig. Fick en bok av min chef idag som måste läsas och jag funderar på att flytta in till sängen och börja läsa den boken. 

Helgen har varit riktigt bra, var lugnt i lördags vi handlade, Alvin lekte med en kompis, jag var och tränade och på kvällen kom Frida & Tomas hit. Vi spelade spel och hade det trevligt långt in på natten! 

I söndags var vi vid torpet med scouterna , jag ställde upp som ledare och det var riktigt roligt! :-) vart impad av båda barnen, Kevin gjorde upp eld med sina kompisar medan Alvin hjälpte till att skala morötter & skar dem! En riktig hejare på det var han! 

Kram kram



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress