Årsresume
2014 har vi nu lämnat bakom oss, dags för en års resumé! 

Januari
Januari var jag barnvakt åt min brors barn i 3 dagar, underbara dagar! Vilde började även på förskolan och inskolningen gick kanon! 
Vart riktigt kallt vissa dagar men annars en riktigt bra månad! 

Februari
Vi firade vår 7 åring på hans födelsedag, dock med en hemsk magsjuka som höll i sig i veckor!! Firade Olle som fyllde 2 år . 

Mars
Firade Arvid på hans 6 års dag. Annars en lugn månad med lite vabb i form av feber & förkylningar som avlöste varandra. 

April
Fyllde min älskling år, firade med lite kalas! Firade även min fruga att hon fyllt år! Tror det var nu eller i mars som vi var pp takida och sen på krogen! Riktigt trevligt! Var även påsk & den firade vi ihop med min bror hemma hos honom! 




 Maj
Vilde blev av med sitt långa hår! Det skar i mammahjärtat!! Vi blev stugvärdar för torpet! Var även på mammamingel ihop med Karin! Vi blev med ny bil som vi älskar. Var även till Ullared ihop med mamma.





 Juni 
Juni hade jag, Frida & Linda tjejkväll. Sen var jag på min första festival, nämligen Bråvalla! Helt underbart!! 


 Juli 
Juli innebar semester, Kevin fyllde 10
År! Var även mycket med mamma & pappa, var på smultronstället. Sov på torpet, var på lotten. Var tropisk värme, riktigt jobbigt! Fick även vara med på ett bröllop, nämligen Frida & Tomas!! Var även på Adrians dop! Firade mamma & bror som fyllde år. 




 Augusti
Började på min nya arbetsplats som jag trivs så bra med! Vilde började sin nya förskola. Jag & Frida hade en tjejkväll! Jag, älskling, mina föräldrar & bror var på Brolle! Vilde fyllde 2 år. Jag satt barnvakt åt brorsans barn, denna gång här hemma. Jag tog en ny vändning i mitt liv & började träna! 




September
Värmen höll i sig, riktigt skönt! Vi letade svamp, men hitta inget! Tränade 2-3 gånger i veckan. 

Oktober
Vi firade Wilma på hennes dag! Hjälpte bror med diverse saker som behövdes göras. Satte ljus på älskade nisses grav! Var på Kolmården med frugan & barnen!



November
Jag fyllde år, det innebar kalas! Jag blev sjuk så kunde inte fortsätta träna, först pga vissa saker sen förkylning. Jag klippte mig.  Jag & Alvin var på bio. Vi var även på busfabriken. 




December
Vi bakade ihop med Anna & hennes barn. Vi baka även hemma. Alvin hade fotbollscup, Frida tog Vilde. Jag var på vildes lucia pp förskolan. Barnen hade avslutning i kyrkan. Åkte till Ullared och köpte julklappar. Julbord med älskling & Kevin. Julafton här hemma, mycket mysigt! Juldagen i tjällmo, trevligt! Fikat hos Magnus & Anna. Fått magkatarr den 18 december & nu som först mår jag bra igen.. Första snön kom & vi har åkt pulka & snowracer. Varit på bio med de två äldsta. Nyåret här hemma med mamma & pappa. Smörgåstårta, spel & trevligt! Hämta frugan, Tomas & Micke och fick fira in nya året med min fru! 














Hej då 2014 & välkommen 2015! Har haft ett toppenbra år! Gått ner ytligare 10kg, det går inte fort men det går neråt! Dock har jag bestämt mig på att sluta med en vikt på 65 kg för jag vill inte se sjuk ut, så 3 kg kvar!! 

Älskar er alla som har varit med oss under 2014!! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress