Hej från sjukstugan
Börjar bli less på att sitta inne när det är sol ute, men snart så kan vi nog gå ut igen! Värsta dagarna för Vilde var tisdag & onsdag, Vilde pendlade mellan 39-41 graders feber och fick sjukt mycket koppor! Han lämnade inte min sida och jag var där för honom hela tiden. (Förutom när Alvin red för då var farmor där för Vilde) han sov väldigt oroligt och kliade en massa! 

I onsdags gick Kevin till klubben och sov där över natten, de hade haft det jätteroligt! Kevin och Alvin har varit ute och cyklat, lekt med kompisar och haft ett bra lov trots sjuk lillebror. 

Igår kom Jos och Adrian en sväng i hopp om att smitta ner Adrian, vilde och han lekte nästan hela tiden. Vilde var feberfri igår och även idag, han är pigg och leker massor. Många av kopporna har redan torkat och det kliar inte lika mycket på honom längre. 

Idag ska Alvin till stallet för att ha påskkul, det enda jag vet att de ska göra är att äta pizza, sen tror jag nog att de kommer vara i stallet en hel del. 😃 jag & älsklingen bokade sommardagläger vecka 30 till Alvin, hoppas nu bara att jag får semester då så han kan gå. Han älskar verkligen att vara i stallet! 

Kram kram




Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress