Fredag - söndag
Nu ska ni få en liten resume på vad vi har hållt på med de senaste dagarna. =)
Fredags kom Agge & Conny hit på lite mat, vi hade fixat pommechips, kantarellsås och grillad oxfile, till det en sallad och vitlöksbaguetter. =) Var så gott!!
Till efterrätt åt vi glass och sedan spelade vi spel alla utom Vilde. Vi spelade 3 olika spel, var riktigt roligt! =) Under tiden som spelade åt vi ost & kex, sen lite snacks.
 
Igår var vi och storhandlade, sen åkte vi en sväng till mina föräldrar. Där passade jag på att springa på mammas gåband, så gick ca 12 min och sprang 10. orkade inte mer.. kondisen är inte den bästa hos denna donna!
Sedan åkte vi till Magnus & Anna, där fick vi mat. =) Det bjöds på potatis, sås och kalkon. Så gott och det blir även extra gott när någon annan har lagat maten! Efterrätten blev glass. =) Åt så jag storknade!!
Vi spelade spel, ungarna lekte med Helge och spelade tv spel.
 
Idag har vi varit vid landet en sväng, var riktigt kallt ute! Hade fel skor så tårna höll på att trilla av kändes det som. Var en hel del mer snö därute än vad vi har hemma!
Sedan åkte vi en sväng till Maxi, jag köpte nya tofflor till nya jobbet. (Är ju inte så nytt, är min gamla arbetsplats) sedan släppte vi av de stora barnen och åkte vidare till Frida. Där var även Linda så vi tog en fika och sen åkte vi hem igen. =) En lugn dag med andra ord, håller på att tvättar för har tydligen inte gjort det på några dagar så det blir det fullt på en gång!
 
Kram kram
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress